Annonse

Sting hilser til Kristiansand


Om en liten uke gjester den populære britiske artisten Sting Kristiansand. Sammen med Susanne Vega skal han sørge for god musikalsk stemning på Odderøya Amfi.

I en kort videohilsen sier den britiske artisten at han gleder seg til å komme til Kristiansand den 28. juni. Sting har aldri vært på Sørlandet tidligere og konserten i Kristiansand er en av tre konserter artisten gjør i  Norge i år. De to andre er Bergen og Stavanger.

63 år gamle Sting har solgt nærmere 100 millioner album i løpet av sin karriere, både som soloartist og som medlem av The Police. The Police slo igjennom i 1979 med singelen «Roxanne». Seks år senere trådte Sting ut av bandet og etablerte seg som soloartist. Samme år gav han ut sitt første soloalbum, «The Dream of the Blue Turtles». Han har til sammen gitt ut 12 soloalbum.

Hør Stings videohilsen til Kristiansand:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer