Annonse

Sol, sommer & Måkeskrik


Foto: Tor Erik Schrøder

Måkeskrik 2015 er i gang, og oppstarten ble velsignet med sol og sommervær. Tradisjonen tro er Kristiansandere litt trege til å  komme seg avgårde i tide, men like fullt begynte området å fylles opp av musikksultne og øltørste publikummere i det bandet Get Your Gun entret scenen rundt klokka 20.00. Da hadde de mest ivrige allerede vært her en stund.

Festivalen har gjort en god jobb for å skape et intimt, passe stort og koselig festivalområde, med maritime effekter av ymse slag. Måkeskrik åpnet med god stemning og et publikum som virker genuint interessert i bandene på scenen. Det er ikke alltid tilfelle på lokale festivaler/konserter. Men så er da også lineup’en på Måkeskrik rettet mot de litt mer musikkinteresserte av oss. Partyfaktoren fra forrige helgs strandfest ser man ikke her. Her er det musikken som gjelder. Men selvfølgelig med det flytende tilbehøret som ofte ledsager god rock n’ roll.

Foto: Tore Mydland

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer