KRS247.no

Henter værvarsel...

Skvupp seiler videre

På Odderøya er det igjen rigget til fest når Skvuppfestivalen er på plass. Festivalen begynte som en 30-årsfeiring, og nå har festivalen blitt såpass etablert at festivalsjef Yngve Eriksen vet at det blir festival neste år.

– Selv om jeg senker skuldrene, så fortsetter alle de frivillige og kjemper på og alle vil at det skal bli festival. Det virker som om det bare blir festival uten at jeg har noe jeg skulle sagt, humrer Eriksen.

Han mener årets program er festivalens beste program i historien. Cheap Karma er headliner på fredag, mens Honeyroll er hovedattraksjon på lørdag. Videre kommer mange av de faste bookingene som Vågsbygd Vals og Viser, TurboEgner og Opplysningsrock. Sistnevnte er festivalsjefens band. Det føles helt naturlig for ham å booke eget band.

– Jeg har alltid gjort det, så det begynner å føles veldig naturlig. Det rart å ikke spille på festivalen, sier festivalsjefen.

Han skryter veldig av publikummet, som skaper liv og trøkk foran scenen. I fjor opplevde han å ha problemer med å forlate sceneområdet grunnet folkemengden ved scenen. Hans plan er at så lenge folk vil ha Skvuppfestival, blir det festival.

– Så lenge folk vil at det skal skje, så skjer det. Nå er det veldig mange som vil at Skvuppfestivalen skal skje. Da er det ikke vanskelig å få frivillige og mange folk som står på for festivalen. Da blir det festival, avslutter Eriksen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/276765992″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]