Annonse

Skral og Quart samarbeider


Honningbarna under årets Skral Festival - Foto: Casper Lehland

Til tross for at dagene til Toffen Gunnufsen blir travlere frem mot juni neste år som følge av Quartfestivalens 25 årsjubileum, vil det ikke få store konsekvenser for neste års utgave av Skral.

På deres egen nettside skriver Mikal Vassbotn, pressesjef i festivalen, at de hadde faktisk forventet å måtte låne bort Gunnufsen i forbindelse med jubileet.

«At Quart skal avholdes en siste gang vil ikke påvirke Skral Festival 2016 på noen måte. Vårt arbeid mot å lage Norges koseligste festival i 2016 pågår med full styrke,» skriver Vassbotn videre.

Toffen Gunnufsen kommer fortsatt til å ha et sterkt engasjement for festivalen i Grimstad, som også kommer til å bidra med ressurser i flere ledd for å hjelpe Quart25.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer