Annonse

– Skal virkelig vise hvordan man avslutter en fest


Foto: Alf Otto Fagermo

Amerikanske Dion Hargrave har fått det ærefulle oppgradet å avslutte hele Kulturnatta hos Naboen i morgen kveld. Han gleder seg til konserten.

– Jeg synes det er utrolig kjekt å få muligheten til å avslutte hos Naboen, sier Dion til KRS247.

Han har med seg to lokale gjester under konserten, Simen Pedersen på trommer og J.Chris som rapper.

– Simen jobber jo på fritidsklubb og jeg spurte da om han ville bli med å spille trommer for meg, og han sa ja til det, sier Dion Hargrave som er en artist i sjangeren PBRN&B, som er en litt annerledes form for R&B-musikk ved at den blander elementer fra både hip hop og EDM.

25. august slapp han sin nyeste singel «You» som ikke bare har blitt noe kjent her i Norge, men som også blir presentert for fans i utlandet.

– Det er plateselskapet Urban Dubs som promoterer den i Storbritannia. Jeg ble veldig glad da jeg fikk høre at de ville ha med min singel, sier Dion som ikke vil beskrive låta som sitt foreløpig beste materiale.

– Nei, jeg har noe på gang som en venn av meg har sagt vil forandre norsk musikkbransje. Så det ser jeg frem til å dele med dere snart, sier han.

Hør intervjuet her

Hør låta hans her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer