KRS247.no

Henter værvarsel...

– Skal virkelig vise hvordan man avslutter en fest

Amerikanske Dion Hargrave har fått det ærefulle oppgradet å avslutte hele Kulturnatta hos Naboen i morgen kveld. Han gleder seg til konserten.

– Jeg synes det er utrolig kjekt å få muligheten til å avslutte hos Naboen, sier Dion til KRS247.

Han har med seg to lokale gjester under konserten, Simen Pedersen på trommer og J.Chris som rapper.

– Simen jobber jo på fritidsklubb og jeg spurte da om han ville bli med å spille trommer for meg, og han sa ja til det, sier Dion Hargrave som er en artist i sjangeren PBRN&B, som er en litt annerledes form for R&B-musikk ved at den blander elementer fra både hip hop og EDM.

25. august slapp han sin nyeste singel «You» som ikke bare har blitt noe kjent her i Norge, men som også blir presentert for fans i utlandet.

– Det er plateselskapet Urban Dubs som promoterer den i Storbritannia. Jeg ble veldig glad da jeg fikk høre at de ville ha med min singel, sier Dion som ikke vil beskrive låta som sitt foreløpig beste materiale.

– Nei, jeg har noe på gang som en venn av meg har sagt vil forandre norsk musikkbransje. Så det ser jeg frem til å dele med dere snart, sier han.

Hør intervjuet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224423857″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør låta hans her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196978096″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]