Annonse

Skal støye til idylliske Ravnedalen


Foto: Geir Mogen

– Ja, er det ikke fantastisk, spør Jan Kenneth Transeth når han forteller om sine planer for å forvandle Ravnedalen til et stort festivalområde.  Highasakite er Cirkus Ravnedalens første artistslipp.

Det planlegges nå en endagsfest i Ravnedalen med målgruppen 18 og oppover, og både hovedscenen og scenen på Generalen skal brukes. Transeth mener man ikke kunne fått et vakrere festivalområde i midten av juni.

– Et fantastisk bakteppe med sin trolske og delvis mystiske fremtoning. Det er ingen bedre steder å arrangere en slik festival enn i Ravnedalen, sier Transeth til KRS247.

– Jo mer tid jeg tilbringer der, jo mer tid ønsker jeg å tilbringe der.

Han er veldig spent på responsen, for han har ikke booket til et så ungt publikum på en så stor venue før. Det eneste artistslippet så langt, Highasakite, har dog gode tradisjoner for å selge ut i Kristiansand. I mai slapp bandet albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-lista).

– Man kan vel telle på én hånd de ledige billettene fra de konsertene de har gjort i Kristiansand?

– Man kan jo ikke telle de ledige billettene på noen hender, tror jeg. Vi la ut billetter til en konsert hvor de spiller på Kick 11. november. Vi la de ut i slutten av august, og de solgte ut på halvannen time!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer