Annonse

Se bildene fra Palmesus-avslutningen


Artisten Kygo som egentlig heter Kyrre Gørvell-Dahl, spilte lørdag kveld på Palmesus festivalen i Kristiansand (Foto: Tor Erik Schrøder)

I dag avsluttes Palmesus 2015 med bergenseren Kygo som det kanskje største trekkplastret. Det var tilløp til kaos utenfor festivalområdet da han entret scenen. Mange publikummere kom samtidig og det medførte lange køer utenfor inngangen, da EDM-helten startet sitt musikalske sett. 

Tidligere i dag har artister som Steve Aoki og Wyclef Jean stått på scenen foran et mangfoldig publikum på Bystranda.

For mens mange festivaler sliter med å selge nok billetter, har Palmesus vært utsolgt lenge. 26 000 mennesker fordelt på de to dagene festivalen varer, er fasiten for arrangørene.

– Jeg tror hemmeligheten bak dette, er at vi bygger på et konsept fremfor den rette artisten, sier festivalsjef Leif Fosselie til NRK Sørlandet.

Bilder fra Palmesus 2015
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer