Annonse

Ravnedalen Live utsolgt


Kim Larsen her fra Odderøya Live 2013 - Foto: Jørund Føreland Pedersen, Wikipedia

Den store festen i Ravnedalen nå på lørdag med Kim Larsen som et av de store trekkplasterne er nå utsolgt. Og en fornøyd arrangør tror de traff bra på flere felter.

– Jeg tror vi har truffet godt med bookingen. Vår tanke bak bookingen til lørdag var et ønske om å lage en fest for det trofaste publikummet til Café Generalen. Vi har fått inn artister som har vært ønsket til Generalen, men som var for store til caféen. Vi har egentlig plass til 5500 mennesker på området, men vi tenkte på trivsel og tok da ned antallet til 4000. Det tror jeg er mye av grunnen til at vi også ble utsolgt, forteller Jan Kenneth Transeth til KRS247.

Godt over 20 prosent av billettene har blitt solgt til gjester utenfor landsdelen og de solgte 1000 billetter straks billettene ble lagt ut rett før jul. Men arrangøren tror ikke de hadde klart å selge ut 5500 billetter til Ravnedalen Live.

– Vi har solgt billetter jevnt og trutt og det skal godt gjøres å selge ut 1500 billetter de tre siste dagene før festen, sier Transeth som også har merket at billettsalget smitter over til andre konserter.

– Etter at Ravnedalen Live ble utsolgt, har vi begynt å selge ut flere av de kommende konsertene på Generalen utover høsten, sier Jan Kenneth Transeth.

Ravnedalen Live arrangeres lørdag fra klokken 16:00 og på scenen står Susie & The Spuds, Stein Torleif Bjella, Rune Andersen, Henning Kvitnes & Claudia Scott og Kim Larsen & Kjukken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer