Annonse

Påmeldingen til Kulturnatta går ut i dag


Foto: Zimmerman Productions

Den 19. september er det klart for den årlige Kulturnatta i Kristiansand som skal vise frem mangfoldet av kulturlivet i byen. Og mangfold ser det ut til å bli i år også.

– Ja, vi har blant annet fått med oss noen som skal drive med «poetry bombing». Det går ut på at det blir en slags omvendt bomring, der de vil gi poesi til folk som ankommer. Så har vi noe barneinnslag og alle kunststeder er med på arrangementet, sier prosjektleder for Kulturnatta, Renathe Bekkeli Etterlid til KRS247.

Renathe Bekkeli Etterlid - Foto: Alf Otto Fagermo

Renathe Bekkeli Etterlid – Foto: Alf Otto Fagermo

Årets program er selvfølgelig ikke satt helt enda, men det som er klart er at Samsen kulturhus kommer til å ha et fullstappet program som blir innlemmet i paraplyen til arrangementet. Ellers har Kulturnatta fått til et samarbeid med Trashpop.

– Også blir det ting som skjer Hos Naboen, Frk. Larsen, Kilden og flere andre steder som skal brukes til ikke bare musikk, men også til kunst og andre kulturformer, forklarer Etterlid.

Påmeldingsfristen er i kveld og prosjektlederen tror det vil komme mange i siste liten.

– Vi vet at det er mange som driver med musikk som melder seg på like før fristen, sier Renathe Bekkeli Etterlid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer