KRS247.no

Henter værvarsel...

Ønsker oppmerksomhet rundt rockekveld for tenåringer

I flere år fikk Lena Moen og resten av teamet bak Southern Discomfort henvendelser fra tenåringer under 18 år som veldig gjerne ville oppleve kvalitetsmusikk i rockesjangeren på en scene de også kunne besøke. Men med labert oppmøte i fjor er Moen litt usikker på om det blir like dårlig i år.

– Vi pleier ikke å legge ut billetter på forhånd, det er kun dørsalg. Så jeg kan ikke si noe om hvor mange som kommer, sier booking- og presseansvarlig for Minor Discomfort, Lena Moen til KRS247.

Minor Discomfort er da en rusfri og yngre versjon av Southern Discomfort som foregår på en scene som har fri aldersgrense, men Moen sier at de ikke tenker aldersgrense når det gjelder å booke band.

– Nei, fordi henvendelsene kom i forhold til hovedfestivalen, så da forstår vi det slik at det var de bandene vi hadde der som tenåringene ønsket å oppleve. Så vi har booket band som har spilt på Southern Discomfort før, sier hun.

Det er tre lokale navn på plakaten denne gangen, men hun lover at det kan komme større navn med til neste år dersom oppmøtet i år bli større.

– Vi vil absolutt vurdere å gjerne få til et internasjonalt band med, men det får tiden vise, sier Moen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225499154″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]