Annonse

Nytt bandslipp fra Måkeskrik


Danske Get Your Gun blir å se på Odderøya i sommer

Musikkfestivalen Måkeskrik har sluppet to nye navn til sommerens festival. Et dansk og et lokalt band er klare for musikkfesten på Odderøya 10 og 11. juli. 

Danske Get Your Gun har eksistert siden 2008 og slapp sin kritikerroste debutplate «The Worrying Kind» i april 2014. Danskene var i fjor å se på både Roskilde festivalen, Spotfestivalen og Sørveiv i Kristiansand for å nevne noe, sier festivalsjef Cathrine Sørensen i en pressemelding.

Cheap Karma er et relativt ferskt band fra Kristiansand som bader i musikk basert på harde riff og fargerike innspill av gammel funk og dansbar groove.

De serverer rykende energisk liveshows og gnistrende strukturert kaos. De fem unge guttene har spilt rundt 50 konserter rundt i Norge og Danmark.

Under Sørveiv i fjor var Charlies så fullt at ivrige fans hang inn vinduer da de ikke fikk plass inn døra.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar