KRS247.no

Henter værvarsel...

Norsk Tipping sponser Palmesus

Norsk Tipping har inngått sponsoravtale med musikkfestivalen Palmesus i Kristiansand.  For spillselskapet blir Palmesus et helt nytt og spennende samarbeid i sponsorporteføljen heter det i en pressemelding.

– Vi har sponset andre musikk- og kulturfestivaler tidligere, men dette er noe helt nytt for Norsk Tipping. Palmesus virker som et spennende konsept, ikke bare musikken, men også rammene rundt. Vi sitter med et positivt inntrykk av hva arrangøren vil oppnå med arrangementet og gleder oss til å være en del av det hele, sier Thomas Johansen, rådgiver i sponsorenheten hos Norsk Tipping, i en pressemelding.

Ketil Børstein Stensrud, markedssjef for Palmesus, er stolt over å få Norsk Tipping som en av hovedsponsorene.

– Det er en fjær i hatten og et solid kvalitetsstempel på at vi gjør noe riktig. Det gleder oss at vi har klart å bygget et konsept med nasjonal appell som også vil fungere som en ny og spennende arena for Norsk Tipping, og vi er helt sikre på at alle festdeltakerne kommer til å oppleve dette samarbeidet som både positivt og inspirerende. Nå føler vi at vi vet hvordan det er å få den berømte «telefonen fra Hamar», sier Stensrud.