Annonse

Norsk Tipping sponser Palmesus


Palmesus har klart å drive god butikk. Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Norsk Tipping har inngått sponsoravtale med musikkfestivalen Palmesus i Kristiansand.  For spillselskapet blir Palmesus et helt nytt og spennende samarbeid i sponsorporteføljen heter det i en pressemelding.

– Vi har sponset andre musikk- og kulturfestivaler tidligere, men dette er noe helt nytt for Norsk Tipping. Palmesus virker som et spennende konsept, ikke bare musikken, men også rammene rundt. Vi sitter med et positivt inntrykk av hva arrangøren vil oppnå med arrangementet og gleder oss til å være en del av det hele, sier Thomas Johansen, rådgiver i sponsorenheten hos Norsk Tipping, i en pressemelding.

Ketil Børstein Stensrud, markedssjef for Palmesus, er stolt over å få Norsk Tipping som en av hovedsponsorene.

– Det er en fjær i hatten og et solid kvalitetsstempel på at vi gjør noe riktig. Det gleder oss at vi har klart å bygget et konsept med nasjonal appell som også vil fungere som en ny og spennende arena for Norsk Tipping, og vi er helt sikre på at alle festdeltakerne kommer til å oppleve dette samarbeidet som både positivt og inspirerende. Nå føler vi at vi vet hvordan det er å få den berømte «telefonen fra Hamar», sier Stensrud.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar