KRS247.no

Henter værvarsel...

Lover tidenes fest i Ravnedalen

For tredje år på rad er det klart for musikkfestival på scenen i Ravnedalen, og Jan Kenneth Transeth tror de som ikke sikrer seg billett til å oppleve Dr. Hook, Silya & The Sailors, Vazelina Bilopphøggers, The Waterboys, The Savage Rose og konferansier Anne Kath. Hærland denne lørdagen, vil føle de har gått glipp av noe.

– Fordi de kommer til å angre som fillebikkjer når de hører ryktene etter de som har vært her. Jeg lover rett og slett tidenes fest i Ravnedalen. Det blir kjempefint og hvis du ikke har kjøpt deg billett enda, så er det noen få igjen, så det er bare å hive seg på, lyder oppfordringen.

Årets lineup oppfyller noen ønsker, men The Waterboys, som avslutter årets Ravnedalen Live, kunne faktisk ha kommet allerede første året, men valgte ikke å komme verken i fjor eller i 2016 fordi de ville vente litt.

– Vi har prøvd å få Waterboys hit i et par år. De ville gjerne komme hele veien, men de ønsket en arrangør som var kanskje litt mer forberedt enn det vi kanskje var de to første årene. Da var vi jo skikkelig «rookies». Men i år sa de at de hadde hørt ryktene og at de kommer, og vi har jo selvsagt vært mye i dialog med managementet og sånt i forkant, og de gleder seg. Så jeg tror det faktisk blir tidenes avslutning på Ravnedalen Live på lørdag altså, sier Transeth.

Det er Vazelina Bilopphøgger som åpner hele ballet klokken 16:00 før Dr. Hook går på scenen 17:30 og grunnen til at «Summer Nights with Dr. Hook» skjer så tidlig forklarer Transeth med at det er et ønske fra publikum.

– Dr. Hook starter tidlig fordi når vi lanserte han på programmet, så haglet det inn med meldinger «VI VIL DANSE!». Det er kanskje litt lettere i fem-sekstiden på lørdag ettermiddag enn det er i åtte-nititiden. Så danse skal de få lov til, sier Jan Kenneth Transeth.

Hør mer her.

PSST! Tradisjon tro inviterer han også til vorspielet før festivalen, nemlig gratis utekino fredag kveld. Årets film ble stemt frem av publikum som gikk for Back To The Future.