KRS247.no

Henter værvarsel...

Like før det veives igang

På fredag og lørdag skal det spilles over 40 konserter fordelt på byens scener, når Sørveiv skal arrangeres. Festivalen byr i tillegg på foredrag og platemesse. Administrativ leder, Anna Willrodt, ser nesten frem til at festivalen er over. 

– Det er jo nesten så jeg ser frem til at det er over! Spøk til side, så gleder jeg meg veldig til at det braker løs, egentlig allerede i kveld med Førveiv, på Kristiansand Teater. Jeg gleder meg veldig til å se Blaue Blume, med en vokalist med en spesiell og fin stemme, sier Willrodt til KRS247.

Hun trekker også frem det lokale bandet Astrosaur og det belgiske bandet BRNS (uttales «brains») som potensielle favoritter for hennes del. Bookingansvarlig Jon Gotteberg trekker frem et band fra Grünerløkka, i sjangeren grindcore.

– En personlig favoritt er Beaten To Death. Det er mye humor i bandet. De har gitt ut ei plate som heter Unplugged, og det er jo ikke et akustisk element på hele plata, sier Gotteberg.

Gotteberg mener det er et privilegium å jobbe med Sørveiv. Målet for festivalen er å finne de nye og fremadstormende bandene og artistene. Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/231687874″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]