Annonse

Lanserer mer progrock til Måkeskrik


Foto: Alf Otto Fagermo

Sommerens utgave av Måkeskrik er halvveis i bookingen med to nye slipp i dag. I forrige uke ble det klart at Honningbarna headliner. Nå er to band til på plakaten som allerede preges av Black Debbath og De Marvells.

Det første bandet heter Aiming for Enrike og er oppkalt etter selveste Enrique Iglesias, men musikken er så langt fra den latinske stjernen som det er mulig å komme.

– Aiming for Enrike har jo gitaristen som nå har blitt med i Honningbarna [Simen Følstad Nilsen, red. anm.]. Han har et eget prosjekt hvor det basically er bare han og en trommis. De spiller veldig sånn uptempo rocka jazzfusion av noe slag. Veldig, veldig spennende og veldig bra liveshow. Utrolig gripende performance, sier markedsføringsansvarlig i Måkeskrik, Christoffer Paulshus til KRS247.

 

Det andre bandet som slippes kaller seg nå Ungdomskulen, men har tidligere kalt seg for Standing Ovation, Thundersome og Goddamnit.

– De spiller en slags fusion-stil, bare at her har de fullt band. Veldig spennende liveshow, sier Paulshus.

Han ønsker å understreke at formålet med Måkeskrik er ikke å være en rockefestival, men mer en festival der folk kan få med seg unike konsertopplevelser fra band de gjerne ikke har hørt om tidligere, men som garanterer flotte liveshow.

Neste slipp kommer snart, men med dagens to band, er plakaten halvfull i og med at de regner med å få på plass ti band før festivalen braker løs andre uka i juli.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer