Annonse

Kommer til Kristiansand i oktober


Pressebilde

Julie Bergan er på turné igjen og som en del av hennes «Blackout»-turné kommer hun til Kristiansand og Østsia den 20. oktober.

«Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å engasjere med sine catchy hooks, har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå opp mot 90 millioner streams på låtene sine,» er noe av det Anette Bylund, PR-ansvarlig i Studentsamskipnaden i Agder skriver i en pressemelding.

Bergan la bak seg et travelt 2016 og i vinter kom tittelsporet til hennes turné og album «Blackout», som vil gjøre 2017 til et minst like travelt år for artisten fra Skien.

Det blir hennes andre besøk i Kristiansand på to år etter at hun besøkte Østsia i april i 2016.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer