KRS247.no

Henter værvarsel...

Klassisk rockefestival gjenoppstår

I 2011 ble den slått konkurs, neste sommer er den tilbake igjen i en såkalt lightversjon. Rocken kommer tilbake til Kvinesdal.

– Vi har virkelig savnet festivalen hver sommer vi har kjørt forbi sletta. Spesielt når det har vært fint vær, sier Kjell Arne Aamodt, som sammen med Ann Frestad og flere andre har kommet sammen for å skape rockefest igjen.

De starter i det små og ønsker ikke å gjøre de samme feilene som til slutt førte til konkursen for fire år siden.

– Vi kommer til å ha samme camp som tidligere, bare litt mer komprimert. Så kommer vi heller ikke til å hente inn de største navnene, sier Aamodt som kommer til å jobbe mye med å få gjenopprettet kontakten med promotører og plateselskap for å få noen navn på blokka.

For det er ingen band som er sluppet enda, men de lover at det vil komme noen bandslipp fremover og de første kan komme 12. desember når det blir avholdt Norway Rock Uprising Part 2.

Selve festivalen vil gå av stabelen 8. til 10. juli 2016.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223038076″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]