Annonse

Klart for Skvuppfestivalen…igjen!


Der andre festivaler kommer og går i Kristiansand, er Skvuppfestivalen blitt et fast inventar i byen. Vikarierende festivalsjef Eivind Ilje Tveit tror suksessen med festivalen har funnet sin greie veldig tidlig, og at det er noe av suksessoppskriften.

Vikarierende festivalsjef for Skvuppfestivalen, Eivind Ilje Tveit. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vikarierende festivalsjef for Skvuppfestivalen, Eivind Ilje Tveit. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Jeg tror de som kommer på Skvuppfestivalen har synes det har vært veldig koselig! Samtidig som at de frivillige ikke har gått lei av å være frivillig. I tillegg går vi i overskudd som gratisfestival, forteller Tveit til KRS247.

Eli van der Eynden spiller med sitt Aerosmith-prosjekt i Bossa Nova, Bossasmith, mens festvalsjefens Opplysningsrock og Depui er andre ting festivalsjefens vikar gleder seg til.

– Det er veldig flinke folk som stiller med sine sedvanlige ting, eller andre veldig flinke folk som gjør en gimmick à la Bossasmith, sier festivalsjefvikaren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer