KRS247.no

Henter værvarsel...

Klart for Skvuppfestivalen…igjen!

Der andre festivaler kommer og går i Kristiansand, er Skvuppfestivalen blitt et fast inventar i byen. Vikarierende festivalsjef Eivind Ilje Tveit tror suksessen med festivalen har funnet sin greie veldig tidlig, og at det er noe av suksessoppskriften.

Vikarierende festivalsjef for Skvuppfestivalen, Eivind Ilje Tveit. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vikarierende festivalsjef for Skvuppfestivalen, Eivind Ilje Tveit. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Jeg tror de som kommer på Skvuppfestivalen har synes det har vært veldig koselig! Samtidig som at de frivillige ikke har gått lei av å være frivillig. I tillegg går vi i overskudd som gratisfestival, forteller Tveit til KRS247.

Eli van der Eynden spiller med sitt Aerosmith-prosjekt i Bossa Nova, Bossasmith, mens festvalsjefens Opplysningsrock og Depui er andre ting festivalsjefens vikar gleder seg til.

– Det er veldig flinke folk som stiller med sine sedvanlige ting, eller andre veldig flinke folk som gjør en gimmick à la Bossasmith, sier festivalsjefvikaren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/218170196″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]