Annonse

Klart for ny internasjonal kulturfestival


Fra 2014-festivalen på Torvet. | Foto: Festivalens Facebookside

For tredje gang arrangeres Den Internasjonale Kulturfestivalen i Kristiansand. I ti timer skal flere minoriteter i Kristiansand vise frem sin kultur gjennom musikk, dans og matopplevelser.

– Vi har jo kontroll, men det er jo alltid noen nerver de siste timene i forkant, forteller festivalsjef Cynthia Trydal.

Hun startet festivalen for tre år siden for å få vist frem de mange kulturene som eksisterer i Kristiansand. Stadig flere og flere melder sin interesse for å melde seg på.

– Man synes dette er gøy! Det er jo en folkefest, sier styreleder Vidar Lynnæs.

Ingen av dem vil kalle festivalen for et integreringstiltak. Trydal mener det ikke handler om integrering.

– De aller fleste på vår festival er allerede integrerte. Det handler aller mest om at man får vist frem forskjellene på folk og kulturer, og hvor mye forskjellig som er her i Kristiansand, avslutter Trydal.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer