KRS247.no

Henter værvarsel...

Kan tenke seg en egen lokal scene på festivalen

Dark Season går i gang med sin 18. utgave i morgen og billettsalget går strålende i forkant. Festivalsjef Liv Håland kommer aldri til å glemme de lokale artistene.

– De skal alltid få være med. I år har vi med Bjorvands og Gospel Explosion Group. Kanskje vi skal ha en egen scene bare med lokale artister? Det er jo alltid litt press på tiden og sånt, men jeg kommer aldri til å glemme de lokale, sier Håland.

Billettsalget foran årets festivalutgave går veldig godt, og Håland ber folk ikke sitte på gjerdet.

– Vi har truffet på flere ting i år. Morten Abel-konserten er utsolgt, og det begynner å fylles opp veldig på de andre tingene også. Uriah Heep på fredag og Smokie på lørdag er konserter man ikke skal vente lenge med, sier Håland til KRS247.

Festivalen starter i Domkirken med Anita Skorgan og Gospel Explosion Group fra Kristiansand. Håpet er at festivalen skal fortsette å lyse opp i Kristiansand. Det har dog ikke alltid gått på skinner for festivalen.

– Vi har lært at dansemusikk med Ole Ivars kanskje ikke slår helt an i Kristiansand. Retroband blandet med masse andre ting er noe folk vil ha. Og så ble Hos Naboen litt for liten for Tønes i sin tid, ler Håland.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229413242″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]