KRS247.no

Henter værvarsel...

Jam og konsert i høstferien

I tre år har AKKS arrangert overnattingsleiren LOUD for jenter i alderen 13 til 18 år om sommeren. I år valgte de å utvide satsningen til en miniutgave uten overnatting i høstferien i Kristiansand.

– Vi gjorde dette for å utvide tilbudet siden det har vært utrolig populært over hele landet hver sommer. Vi ønsket å konkretisere det og nettopp ha det her i Kristiansand, sier leder Henriette Falkum til KRS247.

Henriette Falkum (Foto: Alf Otto Fagermo)

Henriette Falkum (Foto: Alf Otto Fagermo)

I utgangspunktet gikk påmeldingen til arrangementet ut tidligere i uken, men grunnet litt laber respons, valgte de å utvide denne til i dag.

– Vi har plass til 15 personer og har foreløpig kun fått 7 påmeldte og det skyldes kanskje litt mangel på promotering. Vi har ikke akkurat ressurser til å gå veldig høyt ut med denne utvidelsen av bandleiren, sier Falkum.

LOUD i høstferien skiller seg ut fra den tradisjonelle om sommeren ved at den som nevnt ikke inkluderer overnatting, men det er et komplett program fire dager til ende med litt lengre program på mandagen i form av jam og på torsdagen på grunn av konsert.

De har fått med flere kjente lokale navn som mentorer til aspirerende jentemusikere på Sørlandet.

– Ja, vi har fått med oss Julie Falkevik Tungevåg, hun er godt kjent med dette konseptet. Vi har også med Gunn-Hilde Erstad, som er for tiden med i Rendevous Point og har vært med som basslærer tidligere. Så har vi også Ingrid Frøsland, som er et nytt tilskudd i «AKKS-familien», som har studert på LIPA i Liverpool. Hun holder til i Flekkefjord, men kommer her i høstferien. Og så har vi med Sofie Mortvedt, som for tiden turnerer med Fay Wildhaugen, som også kommer, forklarer Henriette Falkum.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225484633″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]