KRS247.no

Henter værvarsel...

Ingen pris til Palmesus

Palmesus var nominert til prisen «Årets festival 2014», men måtte under utdelingen fredag kveld se seg slått av Trondheimsfestivalen Pstereo.

Det er Norske konsertarrangører som står bak prisen, som ble delt ut på Parkteatret i Oslo.

Palmesus var nominert sammen med Pstereo-festivalen i Trondheim, Vinjerock, Månefestivalen og Øyafestivalen i Oslo. De utvalgte ble nominert sammen med publikum. En uavhengig jury har så silt ut blant nominasjonene og kommet frem de fem kandidatene.

Blant de andre prisene ble Musikkflekken i Sandvika kåret til Årets helårsarrangør, Årets plakat gikk til Rockeklubben i Porsgrunn, mens prisen for Årets nykommer gikk til Oslo-klubben Rockslo, som arrangerer konserter for dem under 20 år.

Om festivalvinneren skrev juryen, bestående av medlemmer fra Norske konsertarrangører, blant annet dette:

«Pstereo har siden oppstarten i 2007 levert et spennende og utfordrende program. Hovedfokus ligger på unge lovende band, men festivalen presenterer også store internasjonale artister for sitt publikum. Publikum strømmer inn portene tidlig på dagen, noe som fører til at artistene som starter tidlig får en hyggelig opplevelse. Pstereo har siden oppstart vært flinke til å bygge profil og har en tydelig tilstedeværelse i bybildet».