Annonse

Ingen pris til Palmesus


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Palmesus var nominert til prisen «Årets festival 2014», men måtte under utdelingen fredag kveld se seg slått av Trondheimsfestivalen Pstereo.

Det er Norske konsertarrangører som står bak prisen, som ble delt ut på Parkteatret i Oslo.

Palmesus var nominert sammen med Pstereo-festivalen i Trondheim, Vinjerock, Månefestivalen og Øyafestivalen i Oslo. De utvalgte ble nominert sammen med publikum. En uavhengig jury har så silt ut blant nominasjonene og kommet frem de fem kandidatene.

Blant de andre prisene ble Musikkflekken i Sandvika kåret til Årets helårsarrangør, Årets plakat gikk til Rockeklubben i Porsgrunn, mens prisen for Årets nykommer gikk til Oslo-klubben Rockslo, som arrangerer konserter for dem under 20 år.

Om festivalvinneren skrev juryen, bestående av medlemmer fra Norske konsertarrangører, blant annet dette:

«Pstereo har siden oppstarten i 2007 levert et spennende og utfordrende program. Hovedfokus ligger på unge lovende band, men festivalen presenterer også store internasjonale artister for sitt publikum. Publikum strømmer inn portene tidlig på dagen, noe som fører til at artistene som starter tidlig får en hyggelig opplevelse. Pstereo har siden oppstart vært flinke til å bygge profil og har en tydelig tilstedeværelse i bybildet».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar