Annonse

– Har funnet et konsept som fungerer


Foto: Gbfestivalen.no

Langt fra skjærgård og havgapet fant en vennegjeng ut at de skulle arrangere festival som innebar tur med gummibåt. I morgen arrangeres den for åttende året på rad.

– Vi har et litt spesielt konsept rundt denne festivalen og vi synes det er artig å ha noe som ingen andre har, forklarer Gøran Frigstad til KRS247.

Gøran Frigstad - Foto: Alf Otto Fagermo

Gøran Frigstad – Foto: Alf Otto Fagermo

Han er en av initiativtakerne til konseptet som startet for åtte år siden egentlig som en fest for venner og venners venner, men som har utviklet seg til å bli en fullgod festival som viser igjen i hele Birkeland. Blant annet ved å ha konserter på forskjellige steder.

– På torsdagen er det «campens dag», da blir det konserter i vår festivalcamp, på fredagen åpnes selve hovedscenen, mens på lørdag tar vi turen nedover Tovdalselva i gummibåter og inviterer til gratiskonsert, «Pimp my boat» og «Ta sjansen», sier Frigstad.

Blant artistene som skal delta på festivalen, finner vi Jace Everett som spiller på gratiskonserten, mens det er danske Hedegaard som er headlineren for konsertene på hovedscenen. Ellers blir det lokale innslag som Sordal og Erik Faber pluss fenomenet Staysmann & Lazz.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer