KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har funnet et konsept som fungerer

Langt fra skjærgård og havgapet fant en vennegjeng ut at de skulle arrangere festival som innebar tur med gummibåt. I morgen arrangeres den for åttende året på rad.

– Vi har et litt spesielt konsept rundt denne festivalen og vi synes det er artig å ha noe som ingen andre har, forklarer Gøran Frigstad til KRS247.

Gøran Frigstad - Foto: Alf Otto Fagermo

Gøran Frigstad – Foto: Alf Otto Fagermo

Han er en av initiativtakerne til konseptet som startet for åtte år siden egentlig som en fest for venner og venners venner, men som har utviklet seg til å bli en fullgod festival som viser igjen i hele Birkeland. Blant annet ved å ha konserter på forskjellige steder.

– På torsdagen er det «campens dag», da blir det konserter i vår festivalcamp, på fredagen åpnes selve hovedscenen, mens på lørdag tar vi turen nedover Tovdalselva i gummibåter og inviterer til gratiskonsert, «Pimp my boat» og «Ta sjansen», sier Frigstad.

Blant artistene som skal delta på festivalen, finner vi Jace Everett som spiller på gratiskonserten, mens det er danske Hedegaard som er headlineren for konsertene på hovedscenen. Ellers blir det lokale innslag som Sordal og Erik Faber pluss fenomenet Staysmann & Lazz.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213770876″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]