KRS247.no

Henter værvarsel...

Grugleder seg til lørdag

Denne helgen braker Kulturnatta løs for 19. gang i Kristiansand. I år blir det over 13 timer med underholdning fra tidlig formiddag til de små timer midt på natta. Det gir blandede følelser hos Lars Reiten og Øystein Flemmen.

– Jeg tror vi har en sånn følelse av angstarta panikk ispedd litt kontroll, sier Lars Reiten til KRS247.

Han har sammen med Øystein Flemmen fått hovedansvaret for å sette sammen årets utgave av Kulturnatta. Og hele oppgaven kom litt bardus på duoen.

– Vi fikk dette kastet over oss i juni, så tok jo alle sommerferie i hele juli og begynnelsen av august. Men utover i august og i september så gikk det helt på skinner, forteller Flemmen.

Årets arrangement inneholder flere høydepunkter, blant disse er det en gatefest i Kongens gate midt i Kvadraturen.

– Det blir gågate, så blir det litt aktiviteter for barn, unge og voksne. Så blir det litt konserter og litt yoga. Så får vi også besøk av Baldrian og musa, sier Reiten som er litt spent på hvordan det blir med å ha yoga midt på gata.

– Jeg gleder meg veldig til å være med på den, ler han.

Hør mer om årets arrangement her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/283156072″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]