Annonse

Gratis Øygospel


Mens flere musikkfestivaler sliter med økonomien går Øygospel på Flekkerøya i motsatt retning, og gjør festivalen gratis. 

– Det kan vi gjøre fordi vi har gode sponsorer og støttespillere, forteller Assisterende Leder Magne Tønnesen til KRS247.

I stedet for store billettinntekter håper de at publikum legger igjen penger i matbodene, kollekten eller under basar.

Årets festival er den 27. i rekken siden festivalen startet i 1984. Det var et opphold i en periode, før man startet opp igjen i 2002.

Misvisende navn

Bookingansvarlig Stian Askbo mener festivalen ikke lenger kan kalle seg en en gospelfestival, og synes navnet er litt misvisende.

– Vi har artister som spiller den musikken unge, kristne hører på. Det er ikke lenger gospel i den tradisjonelle forstand, sier Askbo.

I år kommer blant annet Leeland fra USA og Planetshakers fra Australia.

Les mer om festivalen her.

Hør hele intervjuet her:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer