KRS247.no

Henter værvarsel...

Grammis-vinner til Palmesus

Etter å ha vært utsolgt siden i fjor sommer, kunne endelig strandfesten i juli avsløre det første navnet på plakaten. Det er en nybakt Grammis-vinner som kan se tilbake på et 2016 med et absolutt stort fortegn.

– Zara Larsson er ei svensk superstjerne som har passert over en milliard avspillinger på Spotify og i går vant hun faktisk årets artist på svenske Grammis. Og vi har troa på at 2017 blir et utrolig år for henne, sier festsjef Leif Fosselie til KRS247.

Han sier at de gjerne skulle ha sluppet artistene så fort de har vært booka, men at de av og til må holde lenge på de, og i år holdt de altså ekstra lenge på artistene. Og festsjefen er veldig hemmelighetsfull rundt når neste slipp kommer.

– Det er det egentlig bare fem mennesker som vet noe om, men jeg har sagt tidligere til flere at mars kan bli en spennende måned, sier Fosselie.

Zara Larsson ble først kjent for oss her i Norge med «Uncover» og kom med landeplagen «Lush Life» i 2015, som i 2016 ble lansert til resten av verden etter at hun ble med David Guetta på den offisielle EM-låta «This One’s For You». Nå i 2017 har Larsson foreløpig sluppet denne samarbeidslåta med Ty Dolla $ign.

 

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/310129072″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]