Annonse

Fullsatt teatersal og utsatt eksamensfest


Foto: Per Christian Garseg

Det er siste innspurt av studentfestivalen UGA denne helgen. Teaterstykket Peter Pan har blitt spilt for fulle hus så langt, og Sonny Alven kommer tilbake for å ta igjen den eksamensfesten han aldri fikk holdt som student ved UiA. Det spares ikke på kruttet i avslutningshelgen. 

Maria Elise Thorkildsen, produksjonsjef for KVAD studentteater var overveldet etter premieren i går. Peter Pan i 70-talls hårrock klarte å trekke fullt hus på premieren.

– Fantastisk! Da har vi klart å gjennomføre PR-en vår på rett måte, sier Thorkildsen til KRS247.

Forestillingen er mørkere enn den versjonen de fleste kjenner når de får høre Peter Pan, og den aller siste forestillingen på søndag er også utsolgt.

Denne helgen kommer også tidligere student Sonny Alven tilbake til Kick. Målet er å løfte taket.

– Vi satser på at det skal være det skikkelige braket som vi skal avslutte UGA med. Det er den store finalen og vi skal fylle hele bygget, sier Vebjørn Hole Hoberg – arrangør av UGA meltdown.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer