KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fortsatt ingen som har spist en hel vaffel

Den årlige vaffelfesten arrangeres for åttende gang i dag i Holum og så langt har Hans Christoffer Høgetveit tilgode å oppleve at noen spiser én hel vaffel.

For det er litt av en størrelse på vaflene som stekes fra det største vaffeljernet satt sammen av to kumlokk.

– Jeg fikk to kumlokk fra jobben min i Septikservice i Kristiansand, så motivet på lokkene er domkirka, forklarer Høgetveit og forsikrer at det også er mulig å få tak i vafler av en mer normal størrelse.

Men den største attraksjonen er uten tvil vaffelrøra som blant annet inneholder 70 liter melk og gir nok til 19 vafler i kumlokkstørrelse, som til nå har vært for store til én person.

– Ja, det er ingen på de åtte årene har klart å spise en hel vaffel, men det er fullt lov å prøve, for det er så godt, smiler han.

Hele vaffelfesten startet for åtte år siden som en utfordring han ga til sine venner som ikke helt trodde på at han var en av de som fikk til sånt. Men det har blitt en suksess og om to år er det ti årsjubileum.

– Det blir stort, sier Høgetveit.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213065354″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]