Annonse

Første artistslipp for Bris


Arkivfoto: Michael Ray Vera Cruz Angeles, @akam1k3

Om seks måneder braker det løs for en ny Bris-festival i Kristiansand og den første artisten som har blitt sluppet til den tredje utgaven er en Oslo-basert rapper som sist besøkte byen i forbindelse med Trashpop i oktober 2015.

Da Arif sist besøkte byen, stod han på Aladdin og rappet. Den 17. august er det hovedscenen på Bris-festival som gjelder.

Han har foreløpig ikke kommet ut med noe nytt album siden utgivelsen av «HighEnd/Asfalt» i 2015, men innsatsen ble kronet med en Spellemannspris i fjor i klassen urban for albumet.

«Denne mannen er så sulten at ingenting kan mette han. Gjør dere klare for en stemning i fyr og flammer!» skriver festivalen på sin egen Facebook-side i forbindelse med slippet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer