Annonse

– Et siste hvileskjær før eksamen


Foto: Helge Martin Markussen

Kommende fredag åpner Uga i Kristiansand, der studentene skal kunne få noen gode sosiale opplevelser før eksamensperioden starter for alvor. Men selv om man retter seg mot studentene, så er det åpent for alle. 

– I fjor ble Uga drevet hundre prosent av frivillige studenter. Men i år så har jeg blitt ansatt for å drifte prosjektet, forteller Anette Bylund til KRS247.

I 2014 var det et fokus på konserter, mens i år har man et vell av andre aktiviteter som kanonballturnering, Lacrosse-NM, Quiz og Stand-Up.

– Så kommer jo Team Me, og de solgte ut Tollboden da de åpnet Trashpop der, forteller Bylund som regner med det blir utsolgt på konserten.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar