KRS247.no

Henter værvarsel...

En helt rolig sirkusdirektør

Det er mindre enn 24 timer til teppet går opp for Circus Ravnedalen på scenen innerst i dalen med flere store artister på scenen og Jan Kenneth Transeth har mye å gjøre, men lar seg ikke stresse dagen før dagen.

– Jeg har det egentlig veldig fint. Jeg har med et vidunderlig team i Ravnedalen som bygger området og infrastruktur. Vi rigger jo rett og slett til fest for iallfall 2.500 publikummere, sannsynligvis 3000. Er vi på 3000, så er vi utsolgt og det håper vi jo på. Veldig bra team som bygger fint område for publikum og artister. Vi er lovet knallvær i morgen, så alt i alt kjenner jeg meg veldig rolig til tross for at det smeller i morgen klokka tre, sier Transeth til KRS247.

– Er det noe du kjenner at du må ha på plass før du legger deg i kveld?
– Masse. Jeg kommer sannsynligvis til å være våken 14-15 timer til (til cirka 03:00, red. anm), så vi får bruke den tiden godt, også får vi få alt til på plass slik at vi kan våkne i morgen med friskt mot og få de siste detaljene på plass, sier han.

Det er Thomas Seltzer som vil overta rollen som sirkusdirektør når arrangementet braker løs og han blir fraktet til Kristiansand og Ravnedalen direkte fra Frankrike fordi Turboneger spiller konsert der i kveld. Og når Selzer har tatt kommandoen, kan Transeth faktisk få nyte store deler av showet selv.

– Sammen med den nyervervede sirkusdirektøren og det teamet som vi har her, så er det jo egentlig meningen at vandre rundt og kose meg, snakke med artister og sørge for at alle er blide og fornøyde. Så jeg tror at jeg får noen gode lommer her og der til å til og med få med meg noen gode opplevelser jeg også, sier en festivalsjef som gleder seg.

Circus Ravnedalen har DJ Charlotte Thorstvedt, Ary, Xavier Rudd, Rossmann, Dagny, Hjerteslag, Sondre Justad og Highasakite på plakaten.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/327280972″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]