Annonse

– En festival for alle


Kommende helg arrangeres Sound Of Happinessfestivalen i Ravnedalen i Kristiansand. Men de tyvstarter allerede fredag, i Aladdin.

– Vi vil legge til rette for at intet handikap skal stå i veien for å delta, enten det er på scenen, som frivillig eller blant publikum. Alle skal få en flott festivalopplevelse, knytte nye vennskap og skape uforglemmelige øyeblikk. Spesielt viktig er det at våre egne utøvere treffer andre band og kor i samme situasjon, sier Vidar Mortensen til KRS247.

På scenen i løpet av lørdagen står over 25 innslag.

– For våre medlemmer er jo dette årets høydepunkt, og noe de har gledet seg til lenge, forteller Mortensen.

Men det blir ikke bare musikk. I samarbeid med Midt Agder Friluftsråd er det lagt opp en natursti, rundt vannet i Ravnedalen, som alle kan delta i.

Fredag tyvstarter festivalen med forestilling i Aladdin klokken 18. Der framføres en forestilling om kjærlighet av og med gruppa Ekko fra Fredrikstad.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer