Annonse

Ekte rock nyåpner TrashPop


Spidergawd med medlemmer fra Motorpsycho, Cadillac, Moving Oohs og Hopalong Knut, står øverst på plakaten når TrashPop inviterer til åpningsfest på Aladdin scene i kveld.

Madelen Abrahamsen, som er bookingansvarlig i TrashPop, sier til KRS247, at den nye scenen passer perfekt til konseptet Trashpop og kaller det vinn-vinn både for de og ikke minst Aladdin at alternativrocken har fått et nytt sted å være.

Madelen Abrahamsen - Foto: Alf Otto Fagermo

Madelen Abrahamsen – Foto: Alf Otto Fagermo

– Vi har hatt et godt samarbeid med Aladdin før og lokalet passet veldig bra for konsert, tenkte vi. Vi tror at det er en veldig god arena for TrashPop, sier Abrahamsen.

Om kveldens headliner sier Abrahamsen at hun oppdaget de på Øyafestivalen og falt virkelig for opplevelsen. – De spiller rock, de er fire stykker og har med seg saksofon som gjør det veldig kult. Jeg tror det blir utrolig fett i kveld, forteller hun til KRS247.

Hør henne fortelle mer om åpningsfesten og ikke minst Spidergawds låt «Master of Disguse», som er hentet fra gruppens første album som kom ut i fjor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar