KRS247.no

Henter værvarsel...

Ekte rock nyåpner TrashPop

Spidergawd med medlemmer fra Motorpsycho, Cadillac, Moving Oohs og Hopalong Knut, står øverst på plakaten når TrashPop inviterer til åpningsfest på Aladdin scene i kveld.

Madelen Abrahamsen, som er bookingansvarlig i TrashPop, sier til KRS247, at den nye scenen passer perfekt til konseptet Trashpop og kaller det vinn-vinn både for de og ikke minst Aladdin at alternativrocken har fått et nytt sted å være.

Madelen Abrahamsen - Foto: Alf Otto Fagermo

Madelen Abrahamsen – Foto: Alf Otto Fagermo

– Vi har hatt et godt samarbeid med Aladdin før og lokalet passet veldig bra for konsert, tenkte vi. Vi tror at det er en veldig god arena for TrashPop, sier Abrahamsen.

Om kveldens headliner sier Abrahamsen at hun oppdaget de på Øyafestivalen og falt virkelig for opplevelsen. – De spiller rock, de er fire stykker og har med seg saksofon som gjør det veldig kult. Jeg tror det blir utrolig fett i kveld, forteller hun til KRS247.

Hør henne fortelle mer om åpningsfesten og ikke minst Spidergawds låt «Master of Disguse», som er hentet fra gruppens første album som kom ut i fjor.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/190594934″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]