Annonse

– Det skal bare være gøy


Booking- og presseansvarlig i Skvuppfestivalen Yngve Eriksen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

For sjuende året arrangeres Skvuppfestivalen i Kristiansand. I sentrum har tidligere festivalsjef Yngve Eriksen stått, år etter år. Nå er han ikke festivalsjef lenger, men som booking- og presseansvarlig holder han fremdeles et godt grep om festivalen.

Det startet som hans eget 30-årslag. Derfra har det vokst, men filosofien står fortsatt skrevet i stein for festivalen og dens ledelse.

– Vi har den filosofien at på Skvuppfestivalen skal det bare være gøy. Det er ikke der de hotteste og nyeste artistene kommer, men der de mest underholdende artistene kommer, sier Eriksen til KRS247.

Tilbakemeldingene fra både artister og publikum er så gode at ledelsen føler de ikke har noe valg – det må bli festival neste år. I morgen braker det løs igjen, men det så mye mørkere ut etter fjorårets festival. En del ødelagt utstyr og en overraskende stor elektrikerregning gjorde at det en stund så mørkt ut for festivalen, som akkurat da hadde mørkerøde tall hengende over seg. Igjen måtte Eriksen og co henvende seg til publikum for hjelp. Takket være en vellykket Skvupp-Aid i januar, er festivalen fremdeles levende.

– Og vi kan drive Skvuppfestivalen i år også!

I år blir det gjensyn med en rekke Skvuppfavoritter. Turboegner, Opplysningsrock og Det Skandaløse Orkester er alle tilbake til årets utgave.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer