KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det skal bare være gøy

For sjuende året arrangeres Skvuppfestivalen i Kristiansand. I sentrum har tidligere festivalsjef Yngve Eriksen stått, år etter år. Nå er han ikke festivalsjef lenger, men som booking- og presseansvarlig holder han fremdeles et godt grep om festivalen.

Det startet som hans eget 30-årslag. Derfra har det vokst, men filosofien står fortsatt skrevet i stein for festivalen og dens ledelse.

– Vi har den filosofien at på Skvuppfestivalen skal det bare være gøy. Det er ikke der de hotteste og nyeste artistene kommer, men der de mest underholdende artistene kommer, sier Eriksen til KRS247.

Tilbakemeldingene fra både artister og publikum er så gode at ledelsen føler de ikke har noe valg – det må bli festival neste år. I morgen braker det løs igjen, men det så mye mørkere ut etter fjorårets festival. En del ødelagt utstyr og en overraskende stor elektrikerregning gjorde at det en stund så mørkt ut for festivalen, som akkurat da hadde mørkerøde tall hengende over seg. Igjen måtte Eriksen og co henvende seg til publikum for hjelp. Takket være en vellykket Skvupp-Aid i januar, er festivalen fremdeles levende.

– Og vi kan drive Skvuppfestivalen i år også!

I år blir det gjensyn med en rekke Skvuppfavoritter. Turboegner, Opplysningsrock og Det Skandaløse Orkester er alle tilbake til årets utgave.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/336077560″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]