Annonse

Det koker rundt Hunsfest


Jørgen Skauge. Foto: Glenn Th. Faannessen

Mediene blir trigger happy, folk i Vennesla ringer til grunneiere og spør om både det ene og det andre. Etter hvert har folk funnet nummeret til Jørgen Skauge og spørsmålene tar ingen ende. Hunsfest engasjerer.

– Jeg hadde ikke trodd det skulle bli sånn, men nå som det er sånn kan det være et par forklaringer. Jeg tror vi har truffet på bookingene våre og jeg tror venndølene er entusiastiske i forbindelse med dette, forteller Jørgen Skauge.

Skauge er mannen som leder arbeidet med Hunsfest. Han tror også festivalen har vært litt heldige med timingen sin.

– Jeg tror det har hjulpet oss at andre festivaler i Kristiansandsområdet ikke har sluppet så mye.

Bestillingsverk

Bjørn Eidsvåg ble i går kveld bekreftet klar for Hunsfest, til tross for at nyheten ikke skulle slippe før i dag. At Eidsvåg skal spille i Vennesla mener Skauge er som hånd i hanske.

– Denne bookingen var den første vi satte i gang med. Den er som et bestillingsverk å regne. Han treffer bredt, og jeg tror han treffer bredere i Vennesla. Vi har jo ikke prøvd dette før, så det blir jo litt synsing også, ler Skauge.

Festivalen jobber nå med mye av det organisatoriske. Man har laget tre kart over området, og fasit blir nok en blanding av de tre utkastene, skal vi tro Skauge.

– Vi finner nok frem transparenter og tusj og overheaden når vi skal lage det endelige kartet!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar