Annonse

– Det blir en folkefest!


Foto: Pål Lomeland

Med et uttalt mål om over 400 tusen besøkende, skal årets Tall Ship Races i Kristiansand bli en folkefest. Det nærmest garanterer arrangørene. 

– Vi har mer ballast nå enn da vi arrangerte dette for snart fem år siden, sier Marianne Tronstad fra staben til Radio Sør.

Sammen med Bjarne Ugland er det hun som drar i det meste av tauverket frem mot 25 juli, da det hele starter.

Avhengig av samarbeid

Samarbeidet med aktørene i havna, og kommunen er alfa og omega for å få dette i havn. Forrige gang ble nesten hele havneområdet åpnet opp, slik blir det også denne gangen.

– Men i tillegg har vi nå et nytt moment ved at vi kan bruke silokaia på en annen måte enn sist. Da var Kilden under bygging, så nå vil vi plassere en del kulturaktiviteter der, forteller Tronstad.

Lokal underholdning

Samarbeidet med Kristiansand Kommune er viktig for arrangørene, også på underholdning. Tore Løvland og Jørgen Skauge er i full gang med å rigge til et kulturprogram som skal bli det største på Sørlandet i 2015.

– Vi var nok det største i 2010, og vi går for det samme i år. Og vi vil ha et lokalt tilsnitt på artister som skal underholde, sier Tronstad.

 

Se bilder fra folkefesten i 2010:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar