Annonse

– Det beste festivalprogrammet noensinne


Foto: Alf Otto Fagermo

Erik Honoré sparer ikke på superlativene for programmet til den 11. utgaven av Punktfestivalen som går av stabelen denne helgen. De starter i dag med filmvisning av «PUNKT the documentary».

– Ja, det er noen som har satt sammen en dokumentar som viser et tverrsnitt av Punktfestivalens første ti år, sier Honoré til KRS247.

Den offisielle åpningen skjer på Klubben med asiatisk musikk.

– Da får vi besøk av to asiatiske musikere. Vi får besøk av Mieko Miyazaki som skal spille på det tradisjonelle japanske instrumentet koto. Så får vi også besøk av Mei Yi Foo fra Fillippinene, som ble kåret til årets nykommer av BBC, forklarer Erik Honoré.

Nytt av året er at festivalen kommer til å ta over hele Kristiansand kino utover fredagen og lørdagen med både konserter og det som festivalen er kjent for, nemlig live remikser.

– Vi har vel 34 konserter på programmet i tillegg til seminarer og utstillinger på kunsthallen, så jeg vil si at det programmet vi har satt sammen i år, er det beste Punkt-programmet noen sinne, sier Honoré.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer