Annonse

– Comet Kid passer finfint inn på «Måka»


Comet Kid nyter listing på Radio Sør og er klare for Måkeskrik. Foto - Øyvind Lunde

Prosjektleder og frivilligansvarlig ved festivalen Måkeskrik, Anette Bylund, mener Oslobandet viser at festivalen holder fast ved den rocka profilen selv om bookingene er blitt mykere siden det første året.

– Bookingen har vi fått mange forespørsler om, og det er jo en kjempespennende booking. De er jo rett i vår gate med tanke på liveopptreden, forteller Bylund.

Første utgave av Måkeskrik var hardtslående med band som Turbonegro, Purified in Blood og Årabrot. Etter hvert har festivalen myknet opp litt men fortsatt holdt på den rocka profilen med fokus på gode liveopplevelser.

– For de som husker Reptile Youth i fjor, så er dette litt i samme live-gate. Det blir kjempekult, fastslår Bylund.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar