Annonse

Bjørn Eidsvåg åpner Hunsfest


Foto: Helge Martin Markussen

Bjørn Eidsvåg er første artist på scenen når den nye festivalen «Hunsfest» i Vennesla avvikles fredag 19. juni. Eidsvåg er en av Norges mestselgende artister og har gitt ut 25 album.

– Jeg tror dette blir en kanonstart på kvelden. Ved å sette opp Bjørn Eidsvåg som første artist ønsker vi selvsagt å trekke festivalfolket tidlig til Hunsøya, sier festivalsjef Jørgen Skauge i Hunsfest til Vennesla Tidende.

Festivalsjefen sier til avisen at festivalen vil henvende seg mot dem som er i midten av tjueårene, og eldre.

– Flesteparten av dem som har meldt sin interesse på Facebook er mellom 30 og 40 år. Det er marginale forskjeller mellom antall personer i gruppene 20 til 30 år og 40 til 50 år, sier Skauge.

At begge artistene som er sluppet i all hovedsak synger på norsk er en tilfeldighet.

– Ja, det kommer også artister som synger på engelsk. Grunnen til at vi ønsker Eidsvåg er katalogen hans og ikke minst posisjonen. Både han og Aleksandersen kan selge billetter på egen hånd, og ennå har vi bare lansert halvparten av artistene, sier festivalsjefen.

20. februar ble det kjent at Åge Aleksandersen også skal spille på «Hunsfest».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar