KRS247.no

Henter værvarsel...

Begynte som arrangør for å få gratis pizza

Motivasjonen kan vekkes av så mangt. For Caroline Wilson Iglebæk begynte det med løftet om gratis pizza på Samsen. Slik ble hun med i arrangørgruppa i UKM. Det som skjedde etter hvert beskriver hun som det kuleste som kunne skjedd.

Siden det første møtet med gratis pizza, har hun bygget nettverk blitt ressursperson for ungdom gjennom Ungdommens Ressursgruppe (URG) i Vest-Agder. Nå om dagen går hun rundt med en hettegenser hvor navnet hennes tar stor plass. Om man deltar i UKM enten i Kristiansand eller på fylkesnivå, skal det godt gjøres å ikke dulte borti Caroline.

– Du kan komme alene eller komme i flokk. Du blir like godt tatt vare på uansett, lover Caroline.

Hun fikk selv utfordret sine fordommer om UKM. For det å synge og danse er absolutt med på programmet, men det er så mye annet som kan gjøres på denne scenen.

– Hvis du har lyst kan du gå på scenen og bake ei kake, du kan gå med bestevenninna di opp og hoppe med en hoppestokk, forteller URG-representanten til KRS247.

Hun forteller også om en deltaker som gikk opp på scenen og brukte en mikrobølgeovn til å poppe en pose popcorn. Dette holdt til å kvalifisere seg til landsfinalen. Så takhøyden er stor for hva som kan fremføres i løpet av festivalen som går av stabelen 10.-12. februar. Og pizza fungerer som en fin gulrot for de som melder seg på som arrangører.

– De fleste av arrangørene nå kom på første møte fordi det var gratis pizza, og pizzaen på Samsen er kjempegod! Men det er også masse workshops hvor du kan lære masse nytt. Hvis du er med på dansing, får du danseworkshop med folk som er de beste av de beste. Som vokalist er det jo Askil Holm fra låtskriverlinja på UiA med. Du møter sykt mange kule mennesker i samme by, så du har kontakter hvis du trenger det. Hvis du trenger en trommis så vet du at «han var på UKM, han er kul».

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/300733892″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]