KRS247.no

Henter værvarsel...

Artistkolleger hjelper flomrammet countryartist

Den store nedbøren de siste dagene har skapt mye kaos, store problemer, og mange ødeleggelser. En som har fått føle flommen tett på kroppen er countryartisten, Hawk Christensen.

Hawk har den siste tiden bodd i en amerikansk husvogn på Bjønndalen Camping på Øvrebø, og tirsdag morgen opplevde han og nærmest måtte svømme i land da hele campingområdet var dekket av vann.

– Jeg trodde jeg var på sjøen da jeg så ut av husvogna tirsdag morgen. Det var vann overalt, og det første jeg tenkte på var bilene, og musikkutstyret. Bilene, og hengeren med utstyr stod begge halvveis under vann. Bilene gikk det greit med, men musikkutstyret ble ødelagt. Gitarene ble faktisk reddet fordi de lå på toppen, ellers hadde vannet ødelagt alt. For meg som er musiker på heltid, så betyr dette mye trøbbel økonomisk, sier Christensen til KRS247.

Big B og Hawk Christensen (Foto: Heidi Rosander Lund)

Big B og Hawk Christensen (Foto: Heidi Rosander Lund)

Big B og Hawk Christensen er gode kolleger  og venner. Artistene har jobbet mye sammen.

Og da Big B hørte om det som hadde skjedd, så var det første som slo han at nå måtte han stille opp og hjelpe Hawk. Tanken Big B hadde ble i løpet av få timer til en artistdugnad på Onkel Aksel.

– Hawk har stilt masse opp for meg, og nå ønsket jeg å gjøre noe tilbake. Det er viktig at vi stiller opp for hverandre. Mange har ønsket å bidra på artistdugnaden og dermed hjelpe Hawk økonomisk. Dette viser hva Hawk betyr for så utrolig mange. Hawk er en person som alltid er positiv, og som alltid skal klare seg selv. Han vil aldri være til bry, og en person som dette som viser så utrolig mye takknemlighet, det er en person man virkelig ønsker å hjelpe, sier Big B.

Selv er Hawk nesten tom for ord når vi spør hva dette betyr for han at artistkolleger stiller opp på denne måten.

– Jeg er målløs, og jeg er overveldet. Jeg er så utrolig glad, og så utrolig takknemlig. jeg har ikke ord for hva dette betyr for meg. Det kommer garantert til å bli en følelsesladet kveld førstkommende onsdag, avslutter Hawk Christensen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224273925″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]