Annonse

Åge Aleksandersen til Hunsfest


Foto: Marthe A. Vannebo

Det første bandslippet fra Hunsfest i Vennesla er trønderockens gudfar, Åge Aleksandersen. En artist som sjelden gjester Sørlandet.

– Åge har nesten ikke vært på Sørlandet og er en artist vi har prøvd å få til flere steder de siste årene. I tillegg til å levere live, appellerer han bredt og vi mener Åge og Sambandet passer godt inn på Hunsfest, sier Jørgen Skauge fra Imperiet som arrangerer festivalen.

Han vil ikke avsløre annet om neste slipp enn at det er en artist med bred appell.

– Vi satser på et publikum som er i 30 års alderen og oppover. Men vi vil nok se folk i alle aldre, tror Skauge som tror publikumet kan sammenlignes med Eikerapen Roots Festival sitt publikum.

– Der er det folk fra 18 til 70 år sier Skauge som lover et nytt slipp allerede om en uke.

– Det blir også en nasjonal artist. Så vil det kommer slipp hver fredag fremover, avslutter Skauge.

Minifestivalen Hunsfest arrangeres 19.juni.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar