Annonse

– Æ holder på å dø


Maren Wallevik Hansen (f.v), Kathrine Wallevik Hansen (i midten) og Charlotte Wallevik Hansen (til høyre) fra Oakland Rain poserer foran vår vogn på festivalområdet til Skral. - Foto: Casper Lehland

Maren Wallevik Hansen fra Oakland Rain kommer til å gå en ekstra runde neste gang hun skal finne passende konsertantrekk. Hun hadde nemlig ikke gjort som tvillingsøsteren, nemlig å velge noe som ikke er så varmt.

– Det er nesten lattermildt og på scenen så er det jo varmt fra før på grunn av lyset så det gikk opp et lys for meg at det var helt feil valg, sier Maren til KRS247 om å gå med sort bukse, genser og jakke på scenen i det finværet det var i Grimstad.

Gjenoppståtte Skral hadde gjerne ikke like store navn som Palmesus, som de spilte på helgen før, men de følte seg likevel mer hjemme på strandscenen på Groos.

– Denne festivalen er mer fokusert på selve musikken enn bare på festing, så her hørte faktisk publikum etter og det er bare supergøy og oppleve en sånn reaksjon også, sier begge jentene.

Oakland Rain spilte på tirsdagen og håpet på å få med seg Hozier samme kveld, men de gledet seg aller mest til Aurora, som spiller i kveld på festivalen.

– Vi er superfan av henne, sier Maren og Charlotte Wallevik Hansen i Oakland Rain.

Hør hele intervjuet der du blant annet får høre da Charlotte satt bak scenen og kjente igjen Røyksopp, men kom ikke på navnet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer