Annonse

– Det blir fantastisk å stå her i kveld


Marit Larsen besøker Kilden i kveld | Foto: Aud Kathrine Danielsen

Marit Larsen er for tiden ute på turné med sin nyeste plate, ”When the morning comes”. I dag står Larsen på scenen i Kilden Teater- og konserthus, i et lokale som hun karakteriserer som fantastisk.

– Jeg hadde akkurat en utrolig stor og fin opplevelse da jeg gikk av turnébussen og rett inn i konsertsalen. Jeg liker å gå inn i rommet når det er helt tomt. Dette rommet er helt praktfullt. Det blir helt fantastisk å stå der i kveld, sier Larsen til KRS247.

Den pågående turneen er i anledning Larsens siste album som har høstet svært gode kritikker siden den kom ut i fjor. Dette er det femte soloalbumet i rekken, men det første som hun har produsert selv. Larsen kan fortelle at hun gleder seg foran hver eneste konsert og er svært stolt av resultatet som presenteres i kveld.

– Jeg er veldig trygg på det jeg formidler. Nå har jeg formelt vært artist i 18 år og høstet mye erfaring. Jeg vet hva jeg presenterer og nå vet jeg også at musikken min når ut til lytterne. Jeg knytter meg til andre mennesker med musikken jeg lager og det er for meg det største i livet. Så når jeg står på scenen blir det for meg en verifisering av dette. For meg er det er veldig stort.

Her hører du hele intervjuet med Marit Larsen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar