KRS247.no

Henter værvarsel...

Skaper bølger på Sørlandet igjen

At Aune Sand elsker Marianne Aulie og kvinner generelt, er en kjent sak. Og over tjue år etter at han besøkte Kristiansand og fikk høyt terningkast av Fædrelandsvennen for filmen «Dis» føler Sand seg beæret over å ha fått slippet inn i bibelbeltet for å spre sitt budskap.

– Det å komme tilbake nå og komme ned hit, også må jeg jo si at jeg må takke Vårherre for at han har sluppet meg inn forbi bibelbeltet og i kveld så skal vi lese på Barbarossa her noen vidunderlige strofer og en hyllest til kvinnen. Til de sterke, nydelige, fantastiske som vi har rundt oss og du nevnte Marianne. Vi har akkurat fått en datter i New York, (Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie, red. anm.) og jeg må jo si dere kvinner altså. Der ligger jo døgnet rundt og gir bryst, og nærhet og varme, mens vi mannfolk stuper i seng og slokner klokken 11. Så jeg legger meg i støvet med dyp respekt, sier Sand til KRS247.

– Hva forventer du at publikum tar med seg etter i kveld?
– Først og fremst menneskemøter, det å komme sammen og nærme seg dette «ene», disse øyeblikkene i livet hvor man virkelig føler at man lever. At man tenker på disse vidunderlige tingene, og at man skal ære hverandre, og springe hjem og hoppe oppi dyna og enten legge seg ned å drømme, som er en viktig del av livet eller er man heldig og har en kjær å holde rundt og se de i øynene og fortelle de at man elsker de, sier forfatteren som ga ut sin bok «Jordbærmus II – Plaskvåt» i fjor sommer.

– Det er en ramsalt tittel, nummer to har jeg lansert sånn forsiktig og rolig. Den kom egentlig ut i fjor sommer også har jeg holdt det veldig nede, fordi det ble så voldsomt sist. Og jeg har jo blitt en voksen mann, men en sjelden gang inni mellom så får jeg ånd over meg og når er jeg kjempeklar og gleder meg til å lese fra boken og fortelle littegran om den tiden jeg var ung og det sprutet blod gjennom meg sånn at man knapt kunne stå på beina, sier Sand.