Annonse

Medforfatter melder mer mørk materie


Amund Hestsveen leser fra Øya, som lanseres i dag. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Beta-forfatter Amund Hestsveen melder om mer dystopi og vanskeligheter for de unge som er på rømmen fra landet Skandia. I kveld er det forhåndslansering av den neste boka han og Torborg Igland har skrevet i Betaserien. Selvfølgelig er førlanseringen lagt til Kristiansand.

– Vi måtte jo treffe kjernepublikummet vårt først. Vi har vært i hele Agder og truffet ungdommer som har likt bok nummer 1, Flukten, forteller Hestsveen til KRS247.no.

– Men er dette en bok for sørlendinger?

– Neida. Jeg får stadig meldinger fra Hammerfest og Namsos og Bergen fra folk jeg ikke aner hvem er. De spør alle når den andre boka kommer. Og nå er den her!

Det mørke

Flukten sluttet med at ungdommene hadde klart å komme seg vekk fra landet Skandia i en gammel redningsskøyte. Etter hvert kommer de til en øy hvor mer hjelp skal vente. Men…

– De våkner med saltvann på kinnet og til lyden av måkeskrik, noe som er helt nytt for disse menneskene. De har fått noen dokumenter som peker til denne øya de er på. Her skal det finnes husly og mer hjelp. Når de begynner å lete finner de bare ruiner.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer