Annonse

Like til Betlehem i bokformat


Asbjørn Arntsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Den populære juleforestillingen Like til Betlehem skal nå lanseres i notebokform. Forfatter og komponist Asbjørn Arntsen gleder seg til å lansere boka denne uka.

– Det er en god, rar følelse som er full av minner sier, Arntsen til KRS247.

Den første sangen i boka ble skrevet i 1984. Forestillingen har utviklet seg etter hvert som Arntsen selv har utviklet seg.

– Det har vært en lang reise. Den har ikke alltid gått like til Betlehem, sier han.

– Er forestillingen ferdig nå?

– Det skal mye til før jeg begynner å skrive noen nye sanger til det. Det er klart – setter jeg meg ned med det for øyet og sier at jeg skal stryke noe av det jeg skrev veldig tidlig fordi jeg har blitt mer kritisk og farget av det akademiske miljøet ved UiA som jeg har vært en del av…men jeg tror ikke jeg gjør det.

Han er rørt over at de fem forestillingene i Kilden denne jula er nesten utsolgt, flere uker før premieren.

Boka inneholder 70 sanger med noter og besifring, og er illustrert med foto fra forskjellige fotografer og Fædrelandsvennens arkiv. Etter en innledning på fredag vil Asbjørn sette seg ved pianoet og spille seg gjennom boka. Flere av nåværende og tidligere solister har bekreftet at de kommer innom og vi håper også at det er flere nåværende og tidligere solister, og ikke minst landbybarn og ungdom med familier, som stikker innom.

Hør hele intervjuet med Arntsen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer