Annonse

Hør utdrag fra Flukten her


En av forfatterne av bokserien Beta, Amund Hestsveen, tok seg frihet til å lese noen ord fra slutten av boka som nå er nominert til Litteraturkritikernes Pris for beste ungdomsbok.

– Vi ventet litt med å fortelle om handlingen på slutten for å holde litt på spenningen. Etter hvert har jo flere fått med seg at de vi følger rømmer fra Skandia i en gammel redningsskøyte. Hele klassen er nå på vei vekk mens Skandia jakter på dem. Nå er de på vei ombord i båten alle sammen, og en småkrigersk jente, Malsa, fra et område utenfor Helsinki begynner å stille noen ubehagelige spørsmål til hovedpersonen Kodak som er ubehagelige, forteller Hestsveen før han begynner å lese.

Hør utdraget her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar