Annonse

Har fått mange «likes» før første bokutgivelse


Foto: Alf Otto Fagermo

Åtte måneder etter at forlaget ble stiftet, kommer den aller første utgivelsen fra Lik Forlag kalt «Antologi 2017» med bidrag fra åtte ulike forfattere.

– Alle tekstene er skjønnlitterære og vi hadde ikke noe tema til denne antologien, så derfor er det litt av hvert de handler om, forklarer Atle Håland til KRS247.

I forkant av boklanseringen har det blitt sluppet noen smakebiter på sosiale medier og de har fått noe respons.

– Vi får jo veldig mange «likes», men ikke så mange kommentarer foreløpig. Det er vel målet, kanskje neste uke å få en eller to kommentarer hadde jo vært gøy. Vi ser jo også at det er litt spennende at vi får flere «likes» på Instagram enn på Facebook, forklarer Maja Torjussen Hagen.

De som har vært med på å bidra til boken er Erlend Wichne, Mari Haaland Andersen, Giulia Avella, Morten Gilje, Daniel Hansen, Sophia Myntti, Nils Christian Moe-Repstad og Terje Dragseth. Det er Ming Unn Andersen som har laget omslaget til boka.

Hør mer om lanseringen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer