Annonse

Asfaltpoesi for å se byen


Bymiljøet kan også være villt og vakkert, mener poet og kulturpersonlighet Atle Håland. | Foto: Privat

Atle Håland, mannen som blant annet åpnet Jens Bjørneboes plass på eget initiativ, ønsker nå å løfte frem byen og bymiljøet som noe å lengte etter og merke seg. «Alle» lengter til skogen i poesien – hva er galt med byen?

– De aller fleste mennesker bor jo i en by, men likevel lengter man til skogen. Vi bygger parker som skal etterligne en skog, men det er mye villt og vakkert i en by også, sier Håland til KRS247.

Han har lagt opp til en byvandring med poster underveis med bypoesi. Orienteringsløpet starter på øverste plan i Parko-parkeringshuset, og turen går blant annet innom Jens Bjørneboes plass ved jernbanestasjonen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer